Vlekkeloze migratie

Z

Ruime ervaring

Persoonlijk contact

Meerwaarde BI

Om de meerwaarde van BI binnen het proces van uw organisatie in Den Bosch beter te begrijpen, is inzicht nodig in het proces van Business Intelligence. Golden Query is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in Business Intelligence, en inmiddels hebben wij verschillende projecten in en om Den Bosch tot een goed einde weten te brengen. Lees verder voor uitleg over de meerwaarde van BI voor uw organisatie in of rondom Den Bosch en neem contact op bij interesse of bij vragen.

De meerwaarde van BI; van proces tot structuur

Het proces van Business Intelligence bestaat uit verschillende stappen, die samen de meerwaarde van BI voor uw organisatie in Den Bosch aantonen. Die stappen zijn als volgt samen te vatten:

 • Registreren;
  Business Intelligence begint met het registreren en definiëren van de juiste KPI’s. Oftewel, hier wordt de basis gelegd voor het verdere traject.
 • Dataverzameling;
  De volgende stap betref het verzamelen van benodigde data vanuit verschillende bronnen, bijvoorbeeld vanuit het CRM systeem.
 • Analyseren;
  De verzamelde bedrijfsinformatie wordt geanalyseerd.
 • Distributie;
  De informatie wordt op de juiste manier gedistribueerd naar de medewerkers zodat deze concreet inzicht krijgen in hun eigen werkveld.
 • Reactie;
  De daadwerkelijke besluitvorming waarbij veranderingen in de organisatie worden doorgevoerd.

Voordat we met dit proces kunnen starten, moet eerst de vraagstelling vanuit uw organisatie helder (SMART) worden geformuleerd. Pas dan kan het proces worden ingericht.

Maak een afspraak voor het formuleren van een heldere vraagstelling

Het formuleren van de vraagstelling vraagt om een persoonlijke benadering. In een gesprek met een consultant van Golden Query schetst u de huidige situatie en wordt de juiste vraag, of ‘golden query’, gevonden. Het inplannen van een afspraak doet u via de website. Bij vragen of opmerkingen over de meerwaarde van BI voor uw organisatie nodigen we u uit om telefonisch contact op te nemen. Dit is geheel vrijblijvend en kan u helpen bij het afwegen van uw opties. U bereikt ons door te bellen met 06 124 761 30.

Neem contact op!

Let's Build Something Together