DWH Head Start

Voor het snel bouwen van een fysieke data laag die alle belangrijke gegevens van uw bedrijf uit verschillende systemen samenbrengt, is DWH automation een ideale oplossing. DWH Head Start is gebouwd op basis van SQL code en kan ‘near real-time’ informatie leveren. Zo kunt u snel reageren op signalen vanuit uw bedrijfsprocessen en hoeft u niets te missen. Met een BI tool van uw keuze verkrijgt u een integrale blik op uw organisatie. Dit realiseert u allemaal zonder een dure ETL tool en zonder een langdurig datawarehouse ontwikkeltraject. Neem contact op voor meer informatie over Data Warehouse automation of maak direct een afspraak via de website met een van onze consultants.

Data Warehouse automation bij Golden Query

Het voordeel van Data Warehouse automation via Golden Query is dat u snel kunt starten en snel resultaat heeft. Bovendien is een hoge kwaliteit gegarandeerd, aangezien alle laadprocessen geautomatiseerd zijn. Tussentijds aanpassen van de code is geen probleem en het geheel uitbreiden kan op een flexibele manier. De DWH Head Start oplossing koppelen we vaak aan een ontwerp traject voor Data Marts. Vanuit de informatiebehoefte wordt dan binnen weken in plaats van maanden de stevige basis gelegd van het Data Warehouse.

Neem een voorsprong op de concurrentie met DWH automation

Innovatie is misschien wel het meest belangrijke voor een ondernemer. Niet alleen aanpassen aan de huidige situatie, maar voorop lopen door nieuwe technieken toe te passen. Met DWH automation neemt pakt u een voorsprong op de concurrentie. Maak daarom een afspraak met Golden Query en bel met 06 124 761 30, of plan uw afspraak in via de website.

Let's Build Something Together