Vlekkeloze migratie

Z

Ruime ervaring

Persoonlijk contact

Big Data analyse

Methoden zoals Big Data analyse zijn onderdeel van een nieuwe visie waarbij we anders naar informatie verzamelen gaan kijken. Dit leidt weer tot nieuwe toepassingen en inzichten. Data wordt Big Data genoemd wanneer er wordt voldaan aan een aantal criteria. Eén ervan is dat deze data niet opgeslagen kan worden in reguliere databases. Dus hoe maakt u een analyse van de waardevolle informatie die in Big Data verborgen ligt? Daarvoor schakelt u Golden Query in, wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in Big Data analyse en Business Intelligence oplossingen voor organisaties.

Het nut van Big Data analyse voor uw organisatie

In Big Data ligt een schat aan informatie opgeslagen. Informatie met toepassingsmogelijkheden in de marketing, preventief onderhoud of wetenschappelijk onderzoek bijvoorbeeld. Als deze informatie speciaal voor uw organisatie gefilterd wordt, levert u dit waardevolle inzichten op over trends die zich ontwikkelen in de markt, de concurrentiepositie van uw eigen organisatie en de efficiëntie waarmee bedrijfsprocessen zijn ingericht. Dat maakt Big Data analyse een van de meest waardevolle Business Intelligence methoden voor het handelen vanuit de kracht van uw organisatie.

Contact bij vragen

Maak een afspraak met een consultant van Golden Query via de website om de mogelijkheden voor uw organisatie in detail door te spreken. Bij vragen is telefonisch contact ook mogelijk. Hiervoor belt u met 06 124 761 30.

Neem contact op!

Let's Build Something Together