Vlekkeloze migratie

Z

Ruime ervaring

Persoonlijk contact

BI consultant

Stroomlijn uw organisatorische processen met behulp van een BI consultant van Golden Query. Binnen uw bedrijf wordt continu data verzameld. Deze data omvat informatie over uw klanten, beslissingsprocessen, de positie van de markt en waar uw concurrenten zich mee bezig houden. Een Business Intelligence consultant verzamelt deze informatie en formuleert op basis hiervan een advies ter verbetering van de bedrijfsdata en -processen binnen uw organisatie.

Kies voor een ervaren BI Consultant

Business Intelligence houdt zich bezig met complexe vraagstukken binnen organisaties en dat vraagt om een consultant met ervaring. Golden Query heeft ruim 15 jaar ervaring met het inventariseren van bedrijfsdata, het distilleren van de behoefte van klanten, en het adviseren van organisaties. Een BI consultant begint altijd met een gesprek waarin u uitlegt wat de huidige situatie binnen de organisatie is en, belangrijker nog, op welke vragen u een antwoord wilt. Om het juiste antwoord te krijgen, moet wel de juist vraag worden gesteld! Op basis van dit eerste gesprek gaat u samen met de Business Intelligence consultant het vervolgtraject inplannen. Golden Query beschikt over een groot expertisenetwerk waardoor wij de juiste kennis flexibel in kunnen zetten, precies wanneer u dat nodig heeft!

Neem vrijblijvend contact op

De werkprocessen binnen uw organisatie, de concurrentiepositie binnen de markt, innovatie door de nieuwste technieken te implementeren, kortom, wat wilt u verbeteren binnen uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met een Business Intelligence consultant van Golden Query om hierover van gedachten te wisselen. U bereikt ons door te bellen met telefoonnummer 06 124 761 30.

Neem contact op!

Let's Build Something Together