SAP BO Upgrade / Migratie

Golden Query is gespecialiseerd in SAP BO migratie trajecten. De afgelopen 15 jaar zijn er veel migraties en upgrades uitgevoerd bij verschillende bedrijven. De kennis die opgebouwd is zorgt er voor dat de migratie naar SAP BO vlekkeloos zal verlopen. Het SAP BO dashboard zorgt ervoor dat u belangrijke data uit Excel sheets omzet in interactieve dashboards die de aandacht vasthouden. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden van een BusinessObjects migratie, of neem contact op met Golden Query voor een antwoord op al uw vragen.

Onze aanpak bij een BO migratie

Tijdens een inventarisatie van de huidige omgeving maken we inzichtelijk welke objecten gemigreerd moeten worden. Afhankelijk van het volume resulteert dat in een zwaar of minder zwaar projectplan.

Tijdens het project communiceren we periodiek over de voortgang van de BusinessObjects migratie en laten we altijd tijdig weten of de planning bijgesteld moet worden en of de planning gehaald wordt. Zo worden verrassingen gedurende de migratie tot het minimum beperkt en draait uw nieuwe SAP BO omgeving in de kortst mogelijke tijd.

Aanvullend op het BusinessObjects migratie project volgt er altijd een vrijblijvend advies over de eventueel te nemen vervolgstappen. Dit kan bijvoorbeeld een optimalisatie zijn van de rechten structuur (security) of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte vertalen naar een SAP BO dashboard.

Geert Hids

Projectmanager

Sinds 2015 werkt Golden Query samen met Matterhorn Reporting Services. Samen met Geert Hids is een Business Objects migratie tot een succesvol einde gebracht. Voor toekomstige migraties zoeken we de succesvolle samenwerking opnieuw op!

Maak een afspraak bij Golden Query

Bij Golden Query leggen we u graag meer uit over het traject bij een BusinessObjects migratie en het bijbehorende dashboard waarmee u de data visualiseert. Maak voor aanvullende informatie en een antwoord op al uw vragen een afspraak met een consultant van Golden Query. Neem hiervoor contact op met telefoonnummer 06 124 761 30, of maak een afspraak via de website. We helpen graag uw organisatie beter bestuurbaar te maken!

Let's Build Something Together